Fico Body Wash

Fico Body Wash

Pastrues Trupi nga Fiku

Me esktrakte Fiku organik dhe Kardamom

Bazuar në një përzierje pastruesish me origjinë natyrale butësisht e pastron lëkurën duke e ruajtur butësinë dhe elasticitetin e saj. Është pasuruar me ekstrakt të frutit të fikut organik i cili – i pasur me sheqerna, vitamina dhe minerale – luan rol zbutës dhe antioksidant, dhe ekstrakt të farës organike kardamom, me një efekt qetësues. Lëkurën dhe flokët i lë të freskëta, të buta dhe me aromë delikate.

Në përmbajtje ka më shumë se 96% të përbërësve me origjinë natyrale; baza e pastrimit është e biodegradueshme shpejt.

Përdorimi: vendoseni në trup të lagur, masazhojeni dhe shpërlajeni mirë.

Paketimi: 200 ml

SKU: 1074.
Category: .