Principium FerPlus Tre-Tard 30mg

Absorbim gradual i hekurit nga tre burime organike

Absorbim i përshtatëm pa probleme Gastrike, FerPlus Tre—Tard 30mg është një dozë e lartë hekuri, me shperndarje graduale, pa dëmtuar lukthin – Gastro Rezistente.
Formula Gastro—Rezistente ndikon qe FerPlus Tre-Tard të mos ketë shjie hekuri dhe mbron nga problemet gastrike, të cilat shfaqen zakonisht nga përdorimi i këtij minerali.

345

Përshkrim

Të tre formulat e hekurit së bashku (bisglycinate, pidolate dhe fumarate), formula inovative e shpërndarjes e kontrolluar dhe tri fazat e teknologjisë, lejojnë përthithje graduale përgjatë gjithë ditës dhe përdorim më efikas nga vetë trupi.

Së bashku me vitaminën 812 dhe Acidin Folik, Hekuri kontribon në formulimin e rruzave të kuqe të gjakut, reduktimin e lodhjes dhe zbehjes si dhe ka ndikim në funksionimin normal të sistemit imunitare, duke shtuar vitaminën C e cila rrit edhe më tepër absorbimin. Hekuri është mineral jetik për tunksionimet kryesor të organizmit.

Kur trupi ka mungesë hekuri, lodhja dhe plugështia ndihen më tepër. Hekuri si element i rëndësishëm për trupin, luan rol në procesin e ndarjes së qelizave, kontribon në furnizimin e oksigjenit dhe energjinë e metabolizmit. Mungesa e Hekurit është e zakonshe tek të gjithë e sidomos tek gratë giidhënëse dhe shtatzëna. Sheniat e pagjakësisë janë: plogështia, lodhja dhe zbehja. Hekuri shtesë nevoitet edhe tek njerëzit ve merren me aktivitete sportive, veganët dhe vegjetarianët.
Absorbimi është më i mirë, kur trupi ka nevojë për të.

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet në rastet e mungesës së hekurit, apo kur trupi ka nevojë për ngritje të nivelit të këtij elementi, si në periudhën menstruale, rastet e lodhjes në përgjithtësi, gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

SI TË PËRDORET

1 tabletë gjatë ditës, me pak ujë ose lëngje të tjera. Rekomandohet të merret në mengjes, para ushqimit.

ÇKA PËRMBAN

Hekur nga tre burime organike me Vitaminë C, B12, Acid folik dhe Beta-karoten.

SHËNIME

Pa gluten dhe Laktozë. E pështatshme për veganë.

Sasia: 30 tableta

 

Përmbajtja mesatare 1 tablete % NRVs
Hekuri i të cilit
Bisglycinate
Fumarate
Pidolate
30,00 mg
10,00 mg
10,00 mg
10,00 mg
214,30
Vitamin C 180,00 mg 225
Vitamin B12 18,00 mcg 720
Acid Folik 400,00 mcg 200
Beta-karroten 7,5 mg

 

 

BiosLine - Sipas Linjes

Principium

BiosLine - Sipas Funksionit

Vitamina dhe minerale

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Principium FerPlus Tre-Tard 30mg”