Detoxifyng and Brightening Oil-Gel Face Mask Acque Unicellulari

Detoxifyng and Brightening Oil-Gel Face Mask Acque Unicellulari

Maska e Fytyrës Vaj-Xhel Detoksifikuese dhe Ndriçuese Acque Unicellulari

Maska e Fytyrës Detoksifikuese dhe Ndriçuese Vaj-Xhel me Ujë Bergamot Organik Njëqelizor dhe Vitamin C luan një rol të madh në detoksifikimin dhe ndriçimin e lëkurës, duke e kthyer shkëlqimin dhe rrezatimin në vetëm disa minuta.

Në qese njëpërdorimshe, ideal për lëkurë të lodhur dhe të pajetë, ka një strukturë që tretet dhe kombinon efektivitet gjallërues nga një përzierje e vajrave bimore me një xhel rifreskues. Formula përmban edhe Vitamin E dhe B5, me veti të shumta tonifikuese dhe mbrojtëse.

 

SKU: 1017.
Category: .

Maska Vaj-Xhel përdoret lehtë, vetëm e shpërndani njësoj në fytyrën dhe qafen e pastër dhe të tharë, duke e shmangur konturen e syve. E shpëlani pas 10 minutash: në kontakt me ujin krijohet një qumësht i butë që mund të hiqet lehtë. Duhet të përdoret dy apo më shumë herë gjatë javës për të pasur një fytyrë rrezatuese dhe të rigjallëruar.

Një rigjallërues “Veprues i Menjëhershëm”, i përkryer për ndryshimet sezonale.

Qese njëpërdorimshe 10 ml