CARDIOVIS PRESSIONE

CARDIOVIS PRESSIONE

Ulliri dhe Murrizi: për rregullimin e presionit të gjakut

CardioVis Pressione është një shtesë dietetike e bërë nga Eidrosol* Ulli dhe Ekstarkti i Murrizit. Eidrosol është një kombimim specifik i Vitaminës E dhe frutit të ullirit, e titruar me Hydroxytyrosol. Ekstrakti i gjetheve të ullirit promovon qarkullim normal të gjakut dhe së bashku me ekstraktin e murrizit ndihmon në rregullimin e shtypjes së gjakut.

SKU: 447.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për rregullimin e shtypjes së gjakut.

SI TË PËRDORET

ËShtë e këshillueshme të merrni 2 kapsula në ditë gjatë/pas ushqimit (një në mëngjes dhe një në mbRëmje) me pak ujë për së paku 20-25 ditë. Përsëriteni në mënyrë periodike.

ÇKA PËRMBAN

Niacinë (Vitaminë B3, Murriz, Gjethe të ullirit, Eidrosol: përzierje të frutave të ullirit dhe Vtaminë E.

SHËNIME

Pa gluten, pa laktuzë. E përshtatshme për vegjetarianët
Vërejtje: Mos e merr gjatë shtazënisë.

Me kujdes lexo udhëzimet në paketim.

Paketimi përmban: 30 kapsula vegjetale.

 

Përmbajtja mesatare 2 tablet % NRVs
Gjethet e ullirit d.e. titr. me 12% në oleuropein       e barabartë me oleuropein 300,0 mg  36,0 mg
Lule dhe gjethe murrizi d.e. titr. me 1,8% në viteksin e barabartë me viteksin 150,0 mg   2,7 mg
Përzierja Eidrosol e: Fruta te ullirit d.e. titr. me 12% në hydroxytyrosol
e barabartë me hydroxytyrosol
Vitamina E
50,0 mg
6,00 mg
10,0 mg
83
Niacin (vitaminë B3)   27,0 mg 168
*NRVs = Vlerat e references ushqyese