CardioVis Colesterolo

CardioVis Colesterolo

Ipomoea batatas *: për metabolizmin e triglicerideve dhe kolesterolit

CardioVis Colesterolo është shtesë diete e bërë nga Orizi i kuq i fermentuar (e pasur me Monakoline K, L, M dhe N), Ipomea batats, Mandari, koenzim Q10 dhe Eidrosol: Kjo e fundit është kombinim specifik e frutës të ullirit e pasur me Hydroxytyrosol and vitaminën E. Ekstrakti i zhardhokës nga Ipomoea batatas, është patate me origjinë nga Amerika e Jugut, mund të jenë të dobishme për metabolizmin e kolesterolit dhe triglicerideve.

SKU: 867.
Category: .

KUR TË PËRDOREN

Për të luftuar nivelet e larta të kolesterolit.

SI TË PËRDORET

1 kapsulë në ditë, më mirë në mbrëmje pas darkës, me pak ujë apo lëng.

ÇKA PËRMBAN

Oriz të kuq të fermentuar me Monascus purpureus, zhardhokë të patates së ëmbël mandarin
perikarp dhe Eidrosol, përzierje e frutave të ullirit, vitaminë E dhe Coenzyme Q10.

SHËNIME

Pa gluten ddhe laktozë. E përshtatshme për vegjetarianët.

Vërejtje: Shtesa duhet të merret për së paku 4-8 javë.

Produkti nuk duhet të përdoret gjatë shtatzënisë, gjatë ushqyerjes me gji ose gjatë trajtimit me
barna të uljes së lipideve.

Paketimi përmban: 30 kapsula vegjetale.

 

Përmbajtja mesatare 1 tablet % NRVs
Oriz i kuq i fermentuar me Monascus purpureus ekstrakt te thatë titruar me 3%
Monakolin K                                                                baras me Monakolin K 100,00mg   3,0 mg *
Ekstrakt i tharë i Ipomea batatas 160,0 mg *
Polimetossiflavones                                                    e barabart polimetossiflavones 40,0 mg   24,0 mg *
Përzierje Eidrosol:                                                     Ekstrakt i thatë i frutave të ullirit të titruara me 12%                                                              hydroxytyrosol 25 mg                                                  e barabarte me hydroxytyrosol 25,0 mg         3,0 mg
Vitamin E 10,0 mg 83,3
*NRVs = Vlerat e references ushqyese