Body Cream Narciso Nobile 200ml

Body Cream Narciso Nobile 200ml

Krem Trupi

Me Narcissus organik dhe Zambak të luginës

Është më shumë se një krem aromatizues për trupin, një trajtim i vërtet bukurie që hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën, duke i dhënë asaj shkëlqim dhe butësi. Përmban ekstrakt të lules Narcissus dhe ekstrakt të gjethes së Zambakut të luginës: i pari ka një efekt tonifikues, i dyti ka veti vitalizuese, ku së bashku ndihmojnë në luftimin e shenjave të plakjes dhe japin një rrezatim rinie. Duke iu falënderuar strukturës tretëse, shpërndahet në lëkurë duke i dhënë asaj komoditet të menjëhershëm, ndërsa buteri nga lulja Shea dhe vitamina E i jep elasticitet dhe ndihmon në luftimin e dehidrimit dhe tharjes. Aroma delikate ndihmon në rritjen dhe zgjatjen e ndjesisë së mirëqenies.

96% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 4% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Paketimi: 200 ml

SKU: 1276.
Category: .

PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues