PRO-35 Automatic Blood Pressure Monitor / B.Well

Monitor automatik për tensionin e gjakut
Vlerësim dhe matje me saktësi të lartë

*Monitori automatik i tensionit të gjakut B.Well PRO-35 është një pajisje matjeje e besueshme. PRO-35 siguron matje të sakta dhe vlerësim të menjëhershëm të rezultateve. Matësi tregues i tensionit të gjakut tregon një gamë presioni – normal, në kufi, i rrezikshëm

*Monitori i tensionit të gjakut PRO-35 është i rehatshëm dhe i lehtë ne perdorim.

*Memoria e përmirësuar prej 30 matjesh regjistron një ditar elektronik tensioni për 2 javë. Dallimi i aritmisë së pulsit dallon gjithashtu parregullsitë e plusit në fazë fillestare.

*Ndërtimi anatomik i manshetës B.Well siguron matje të rehatshme dhe të sakta.

1328

Përshkrim

Specifikimet:

 • Matës tregues i tensionit të gjakutMatni nivelin e tensionit të gjakut sipas klasifikimeve të Shoqatës Evropiane të Hipertensionit (ESH).
 • Dallim i aritmisë së pulsitNdihmon në dallimin e parregullsive të pulsit në fazë fillestare. Nëse monitori i tensionit të gjakut dallon paqëndrueshmëri të rrahjeve të pulsit dhe aritmi kur mat tensionin arterial, ai shfaq një simbol të veçantë. Teknologjia B.Well dallon shenjat e para të aritmisë duke u dhënë kështu mundësi pacientëve t’ i drejtohen mjekut dhe ta trajtojnë sëmundjen në kohë.
 • Teknologji Intelekt KlasikSiguron matje të rehatshme dhe rezultate të sakta.  Në fillim të procesit të matjes, monitori i tensionit të gjakut përcakton nivelin optimal të fryrjes së manshetës për mbajtësin e caktuar të saj. Niveli i saktë i presionit në manshetë ndihmon në marrjen e rezultateve të sakta pa shtypje të tepërt.
 • Manshetë në formë ventilatoriSiguron matje të sakta dhe te rehatshme. Mansheta anatomike B.Well ka një puthitje ideale për të shpërndarë presionin e ajrit në mënyrë të njëtrajtshme dhe për të siguruar matje pa dhimbje. Mansheta është praktike për të bërë matjen vetë dhe ka formë ventilatori, unazë të veçantë metalike dhe një kapëse të gjerë që e bën të lehtë për t’u vendosur vetëm me një dorë.
 • Memorie deri në 30 matjeBën të mundur mbajtjen e një ditari elektronik për tensionin për 2 javë
 • Kapak manshete i heqshemMansheta mund të pastrohet thjeshtë dhe lehtë falë kapakut te heqshem, icili mund të lahet.
 • Adaptor energjieBën monitorin e tensionit të gjakut praktik dhe efikas në përdorimin e energjisë.
 • Tregues i baterisë
 • Fikje automatike

Përfshihen në paketim:

 • Monitor automatik për tensionin e gjakut, modeli PRO-35
 • Manshetë me madhësi M-L për perimetrin e pjesës së sipërme të krahut prej 22-42 cm
 • Adaptor energjie
 • Bateri të tipit AAA – 4 copë.
 • Manuali udhezues
 • Çanta ruajtese
BWellSwiss - Sipas Funksionit

Blood Pressure Monitors