Vitamin D3 25000 IU

Të përdoret në rast të mungesës së vitaminës D apo të rritjes së nevojës për të.

Doza në një shishe: 2,5 ml / 25000IU. Çka përmban: Vitamin D3 (Cholecalciferol).
Vaj ulliri i rafinuar. Përbërës aktiv: Cholecalciferol 625ug. Pesha neto e përbërësve aktiv: 625 ug/shishe.

Si të përdoret: 0.4 ml çdo ditë ose një shishe 1 herë në javë ose sipas udhëzimit nga mjeku.

Të ruhet në vend të thatë, larg nxehtësisë, dritës direkte dhe ngricës. Mbajeni larg fëmijëve! Mos tejkalo dozën ditore.

1806