Calcium Magnesium Zinc

Për nyje dhe dhëmbë të shëndetshëm.

Çka përmban: Kalcium (kalcium karbonat), Celulozë mikrokristaline, Magnesium (magnesium oksid), Zink (zink glukonate), Magnesium stearate.

Pesha neto e përbërësve aktiv: 148.4 g/shishe. Të ruhet në vend të thatë, larg nxehtësisë, dritës direkte dhe ngricës.

Si të përdoret: 3 tableta në ditë me ujë të bollshëm.

Mbajeni larg fëmijëve! Mos tejkalo dozën ditore.

1823