Shower Gel Zucchero d’Ambra

Shower Gel Zucchero d’Ambra

Xhel dushi

Pa frikë, edhe lëkurat më delikate: përzierja e surfaktantëve të ëmbël dhe me bazë bimore të Zucchero d’Ambra Bath & Shower Gel garanton një ndikim të dobishëm dhe pastrim dallues. Shkuma e butë pastron dhe lë lëkurën e butë, ndërsa ekstrakti i kallam Sheqerit organik dhe nga ai i Qelibarit e rrisin veprimin e pastrimit. Efekti i shtresimit të lehtë ndihmon për t’i dhënë lëkurës një dukje më të relaksuar, shkëlqyese dhe transparente. Tërësia kompletohet dhe pasurohet nga aroma që frymëzon një ndjesi të freskisë së mirëqenies.

97% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Detergjent shpejtë i biodegradueshëm (EC Reg. 1272/2008- OECD method 301:1992)

Paketimi200 ml

SKU: 1283.
Category: .

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues