Organyc Sanitary Pads light flow – flat

Organyc është brendi i parë për kujdesin higjienik femror me:

Studim të dëshmuar klinik.
100% pambuk organik i çertifikuar, brenda dhe jashtë⁠.
Respekton lëkurën tuaj të ndjeshme.
Pa parfum, pa ngjyrë, pa mbetje druri apo mbeturina të tjera⁠.

Produktet e brendit Organyc® janë të vetmet të vërtetuara klinikisht se mbrojnë dhe zgjidhin acarimin e shkaktuar nga: kimikatet, ngjyrat dhe përbërësit e tjerë në produktet e zakonshme të kujdesit femëror.

Studimet klinike në shkallë të gjerë janë kryer në Itali dhe janë publikuara në revista mjekësore globale.

Trajtoni më mirë lëkurën tuaj të ndjeshme 

1745