Nourishing Hand Cream Acque Unicellulari

Nourishing Hand Cream Acque Unicellulari

Ky krem për duar është shumë hidratuese, ideal për të parandaluar skuqjet dhe qarjet e lëkurës. Thithet shpejt, pa yndyrosur, duke e lënë lëkurën të butë, të ushqyer dhe të lëmuar.

Me Ujë njëqelizor të Kivit Organik, ushqyes dhe freskues, dhe me Niseshte Orizi, qetësues dhe mbrojtës.

Përdorimi: vendoseni në duar një shtresë të hollë disa herë gjatë ditës, masazhojeni derisa të absorbohet tërësisht.

*nga bujqësia organike

Paketimi: 75 ml

SKU: 55.
Category: .

Me bazë ujore njëqelizore të Kivit. Për të hidratuar, ushqyer dhe dhënë lëkurës cdo komfort për të cilin ka nevojë gjatë cdo momenti të ditës.

Midis rripave të tokës që gjenden në mes të detit dhe maleve të Kalabrisë, rritet një varietet i cmueshëm i Kivit. Ujë jashtëzakonisht i pastër përfitohet nga shtrydhja e frutit. Ai nxirret prej qelizave jetike të bimës dhe pasurohet me elemten gjurmë, vitamina dhe vajra esenciale. Uji njëqelizor i Kivit është burim natyral i vitalitetit dhe hidratimit për lëkurën.

Përbërësit aktiv natyral: Vitamina E, Acidi Hialuronik, Kafeinë, Fitoceraminde.