MIGRALEN

MIGRALEN

Lehtësim i menjëhershëm

Migralen është një formulim origjinal që përmban Farthenium, Melissa, fruta të pastra pemësh, ekstrakte bimësh Cola* dhe xhenxhefili, si dhe vitaminë B.

Vitamina B përfshihet në shume procese fiziologjike të sistemit nervor, deri sa ekstraktet a xhenxhefilit dhe Partheniumit ndihmojnë që të luftohet stresi i likalizuar.

 

SKU: 158.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për lehtësim të shpejtë nga problemet për shkak të stresit fizik dhe nervor. Është i dobishë gjithashtu në rast të shqetësimit të shkaktuar nga situatat fiziologjike (për snembull gjate periudhës para menstruale).

SI TË PËRDORET

Trete përmbajtjen e qesës nën gjuhën tënde, nëse është e nevojshme përsërite procesin pas 1-2 orësh.

ÇKA PËRMBAN

Vitaminë B2, Parthenium, ekstrakte Melissa, fruta të pastra pemësh, ekstrakte bimësh Cola* dhe xhenxhefil.

SHËNIME

Pa gluten. Pa Iaktoze. E parshtatsnme përvegjetarianët.

Formula e absorbimit nën gjuhë ndihmon që të zvogëlohet ndjenja e shgetësimit pēr një kohe4 të shkurtër.

Paketimi përmban: 10 qese të tretshme (për tu mbajtur nën gjuhë)