Flora Balance Active

Flora Balance Active

Balancon floren e zorrëve

Flora Balance Active përmban 3 lloje të baktereve të gjalla të acidit laktik: Lactobacillus acidophilus La-14, Bifidobacterium longum BB536 dhe Lactobacillus plantarum Lp-115. Përmban gjithashtu Fibruline® (Inulin Çikore), një fibër që, së bashku me bakteret e acidit laktik, nxisin ekuilibrin e florës së zorrëve.

 

SKU: 1324.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të ekuilibruar florën bakteriale të zorrëve edhe në rast të diarresë të lidhur me antibiotikë, diarresë në rastet e udhëtimeve, të shoqëruar me çekuilibër dietetik dhe diarresë tek fëmijët.

SI TË PËRDORET

1-2 kapsula në ditë, shoqëruar me pak ujë ndërmjet vakteve.

ÇKA PËRMBAN

Çikore Inulin (Fibruline®), një kombinim i baktereve të gjalla të acidit laktik: Lactobacillus acidophilus La-14, Bifidobacterium longum BB536 dhe Lactobacillus plantarum Lp-115.

SHËNIME

E lirë nga gluteni. E përshtatshme për vegjetarianët. Pa laktozë.
Lexoni udhëzimet në paketim.

Paketimi përmban: 30 kapsula.

Përmbajtja mesatare 2 kapsula
Inulin nga cikori (Fibruline®) 300,0 mg
Një përzierje e Probiotikëve të gjallë:
Lactobacillus acidophilus La-14 (ATCC: SD 5212) 4 billons C.F.U.
Bifidobacterium longum BB536 (ATCC: BAA-999) 1 billions C.F.U.
Lactobacillus plantarum Lp-115 (ATCC: SD 5209) 1 billions C.F.U.
Totali i qelizave të gjalla 6 billions C.F.U.