Eau de Toilette Pomelia

Eau de Toilette Pomelia

Ujë tualeti Pomelia

Një kryevepër e nuhatjes e cila është përmirësuar gradualisht me nuancë befasuese. Sapo të hapet, vëmendja vihet te Bergamot (lloj portokalli) e që shkrihet në buqetën e luleve Manjolia, Freesia dhe Neroli, e gjallëruar nga prekja e Mjedrës dhe Frangipane (lloj ëmbëlsire). Aroma e saj e butë dhe e thellë vërehet nga Vanilla e butë dhe shkëlqimi i Miskut dhe eleganca e Drurit të kashmirit.

Paketimi permban: 50ml

SKU: 1066.
Category: .