Fico Body Milk

Fico Body Milk

Qumësht Trupi nga Fiku

Me esktrakte Fiku organik dhe Kardamom

Ky qumësht delikat hidraton në mënyrë efektive por të lehtë, prandaj është i përshtatshëm edhe për stinët e ngrohta, duke i garantuar lëkurës të gjithë elasticitetin dhe mbrojtjen e nevojshme.

Është i pasur me përbërësit e zgjedhur aktiv: ekstraktin e frutit të fikut organik – një koncentrat i vërtetë i sheqernave, vitaminave dhe mineraleve – i cili ka veti zbutëse, hidratuese dhe antioksidante, ekstrakti i farës organike të Kardamom, që ka një efekt qetësues dhe fitate natriumi, të fituara nga krundet e orizit, që ndihmojnë në ngritjen edhe më të madhe të nivelit të hidratimit.

SKU: 1047.
Category: .

Formula kompletohet nga gjalpi shea, që ndihmon në parandalimin e dehidrimit, vaji i lulediellit, që ndihmon në mbrojtjen e mantelit hidrolipidik dhe vitamin E e cila, përveç që ndihmon përthithjen e lëkurës, ndihmon edhe në luftimin e plakjes së parakohshme. Lëkura përfiton menjëherë butësinë e saj, kurse çdo ndjesi shqetësimi dhe thatësie zbutet. I këndshëm per t’u aplikuar, rrezaton për një kohë të gjatë aromën e pakrahasueshme që dallon nga e tërë linja.

Në përmbajtje ka më shumë se 96% të përbërësve me origjinë natyrale.

Përdorimi: pas dushit ose banjos, masazhojeni mirë. Absorbohet lehtë.

Paketimi përmban: 150 ml