Exfoliating Face Scrub Acque Unicellulari

Exfoliating Face Scrub Acque Unicellulari

Pastures i shtresave të lëkurës – Skrub

Një krem i lehtë në të cilin janë perhapur pjesëza shumë të imta për pastrim lëkure të cilat ndihmojnë heqjen e qelizave t vdekura dhe clirojnë papastertitë prej poreve.

Përmban: Ujë një qelizor të Bergamotit, kokrriza speciale të Jojobës dhe bërthama kajsie që lemojnë dhe shkëlqejnë lëkurën.

Përdorimi: aplikojeni në lëkurë të lagur duke shmangur zonën e syve. Masazho dhe shplaj. Përdoreni një deri në dy herë në javë.

Nga bujqësia organike

Paketimi: 50 ml

 

 

SKU: 46.
Category: .