EnerPlus Pappa Reale 1000

EnerPlus Pappa Reale 1000

Produktet e kosheres për një veprim tonik

EnerPlus Pappa reale 1000 është një suplement ushqimor i bazuar në produktet e koshereve për një veprim tonik dhe mbështetës, për të rikthyer oreksin dhe për të kapërcyer gjendjet e astenisë, edhe gjatë rikuperimit.

Ka dozë të lartë të Qumështit të Bletës, Mjaltës dhe Polenit.

Formula plotësohet nga Acerola, një burim natyral i vitaminës C.

SKU: 1469.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet në rast të astenisë, gjatë ose pas një rikuperimi dhe kur nevojitet një veprim tonik dhe mbështetës për të rikthyer oreksin.

Është një përforcues energjik tonik, aroma e këndshme e të cilit e bën më të lehtë marrjen nga fëmijët dhe të moshuarit.

SI TË PËRDORET

1 qeskë në ditë, në mëngjes në stomak bosh ose kur është e nevojshme, të pastër ose të holluar në një lëng tjetër.

ÇKA PËRMBAN

Qumësht blete, Mjaltë, Polen, Acerola.

SHËNIME

Pa gluten. Pa laktozë. I përshtatshëm për veganë.

Nuk përmban konservues dhe ngjyrues.

Lexoni udhëzimet në paketë.

Paketimi: 10 qesks për përdorim të vetëm x 10 ml secila

 

Përmbajtja mesatare 1 qese (10ml) % NRVs
Qumësht blete i titruar me >3.9% acid 10-hidroksidecenoik 1000,00 mg
Mjaltë 1000,00 mg
Ekstrakt i lëngët poleni 500,00 mg
Frutat Acerola d.e. titr. me 17% vitaminë C 100,00 mg
i barabartë me vitamin C 17,0 mg 21,25
*VRU = Vlera e Referencës Ushqyese EU Reg. no. 1169/2011