DHA Seaweed Oil – Special Kid

DHA Seaweed Oil – Special Kid

DHA vaj nga algat e detit.

Për zemër, tru dhe shikim.

Special Kid DHA bazohet në vajin e algave të detit. Alga e detit është një tjetër burim i EPA dhe DHA. Studimet tregojnë se vaji i algave të detit është edhe më i përqendruar në omega 3 sesa vaji i peshkut, dhe veçanërisht në DHA. Përveç kësaj, ngrënia e algave është miqësore me mjedisin sepse është një burim lehtësisht i rinovueshëm. Vaji i algave të detit nuk përmban ndotës siç janë metalet e rënda. Kjo e bën atë një alternativë të preferuar.

SKU: 1538.
Category: .

Algat e detit dhe algat janë burime të rëndësishme të omega-3 për fëmijët, ky produtk përmban gjithashtu vitaminë E, A, D3 & K2, të cilat janë thelbësore për zhvillimin e trurit, përmirësimin e shëndetit të zemrës, shikimin më të mirë dhe reduktimin e reagimeve inflamatore.

SI TË PËRDORET

Para moshës 6 vjeçare: ndani kapsulen në majë dhe shtrydheni përmbajtjen në një lugë, pastja jepjani fëmijës. Mund të miksohet edhe me ushqim.

Pas moshës 6 vjeçare: një kapsulë në ditë me një gotë ujë.

KUJDES GJATË PËRDORIMIT

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Mbajeni larg fëmijëve të vegjël.
Të përdoret paralelisht me një dietë të balancuar ushqimore dhe një mënyrë të shëndetshme jetese.
Ruajeni nën 25°C në një vend të thatë. Pas hapjes të ruhet në rigorifer dhe të përdoret brenda 8 deri në 10 javë.

PAKETIMI

60 kapsula

SHËNIME

Ky produkt nuk është ilaç por është një suplement ushqimor vaj alge dhe vitamina.
Prodhim Francez.

PËRMBAJTJA

Në një kapsulë RK*
Vaj alge                                                                               DHA 250mg                                100mg
Vitamin A 300IU 11.25%
Vitamin D3 30IU 15%
Vitamin E 1IU 5.60%
Vitamin K2  2µg 2.70%