Body Cream Zucchero d’Ambra

Body Cream Zucchero d’Ambra

Krem Trupi

Të gjithë ëmbëlsinë që do ta dëshironit, Zucchero d’Ambra Body Cream i sjellë lëkurës butësinë, ushqimin dhe elasticitetin qoftë edhe pas përdorimit të parë.

Sekreti? Është ekstrakti ujor i përfituar nga kallam sheqeri organik: që ka një efekt shtresues natyral, i cili po ashtu respekton ndjeshmërinë e lëkurave më delikate, po ashtu është edhe i pasur me kripëra minerale, magnez dhe kalium në veçanti, si dhe me vitamina që kanë veprim antioksidues, i cili ndihmon në luftimin e shenjave të plakjes.

 

SKU: 1282.
Category: .

Veprimi i tij përmirësohet nga kombinimi me ekstrakt Qelibari, i cili po ashtu është zbutës, duke i ofruar lëkurës mbrojtje nga kalimi i viteve dhe parandalimi i rrudhave. Pastaj, ka ekstrakt Panxhari i cili me qarkullimin e qelizave, ndihmon në mbajtjen e lëkurës së freskët dhe me shkëlqim, përderisa Buteri i lules Shea organike lufton dehidrimin dhe sjell butësi. Gjithçka është përmirësuar nga struktura e produktit, butësia dhe lehtësia, që shpërndahet lehtë dhe thithet shpejt, duke lënë një ndjesi të jashtëzakonshme mëndafshi.

95% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Paketimi: 150 ml dhe 250 ml

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues