Biancodolce Eau de Parfum Racconti

Biancodolce Eau de Parfum Racconti

Aromë Gourmand

I ëmbël, sensual, ka një aromë të denjë për ëmbëlsirën më të mirë. Simfonia e saj nuhatëse, fillon me një rregullim të mbështjelljes së portokallit të hidhur, Magnolia dhe Heliotrope, duke u kujdesur për esencën e yllit, Vanillës nga Madagaskari të forcuara me tonet elegante të myshkut.

Ndjesia e nuhatjes: Portokal i hidhur, Magnolia, Heliotrope, Vanillë na Madagaskari and myshk.

Paketimi përmban: 75 ml

SKU: 801.
Category: .

Është perfekt për një grua të re, të dashurur në çdo moment të jetës dhe ëndërrimtare.