Anti-Ageing Cream SPF15 Assoluta

Anti-Ageing Cream SPF15 Assoluta

Kremi kundër rrudhave SPF15

Kremi Assoluta kundër rrudhave ushqen dhe ri definon fytyrën dhe qafën, duke e kthyer freskinë dhe shkëlqimin tipik të lëkurës së re, të hidratuar dhe të butë.

Është një krem i ditës dhe i natës shumë ushqyes dhe me një cilësi shumë të pasur që e përdor së bashku të Myrtilage dhe Florentine Iris: një tërësi që krijon një film të padukshëm në lëkurë duke shtrënguar, zbutur dhe reduktuar rrudhat dhe linjat e të shprehurit.

Për më shumë, përbërjet aktive mundësojnë një veprim efektiv antioksidues dhe veprim rimodelimi, që fytyrës ia kthen prapa freskinë dhe shkëlqimin.

Përdorimi: në mëngjes dhe në mbrëmje pas pastrimit. Masazhoni në mënyrë rrethore, duke filluar nga baza e qafës, vazhdoni duke u ngritur drejtë fytyrës dhe ballit.

Paketimi: 50 ml

SKU: 280.
Category: .

Një lule fisnike, fryt i egër. Koncept i ri kundër rrudhave.

Assoluta, është linjë e fytyrës kundër rrudhave, ideale për lëkurë të moshuar, të lodhur dhe të pajetë, që vjen nga bashkë dyzim i përsosur midis veprimeve zbutëse mbi rrudha të Myrtilage dhe të veprimit redensifikues të Florentina Iris.

Zemra e risisë nga Assoluta është Myrtilage, një koncentrate me një përmbajtje të lartë të flavonoideve (quercetin dhe myricetin) e marrë nga manaferrat e egra të boronicës duke përdorur një metodë komplekse të përpunimit. Ajo ka një veprim kundër-plakjes që  e zgjatë, e zbut lëkurën dhe e bënë të qëndrueshme, shpreh rrudhat në veçanti, me një efekt të ngjashëm me “botulin”, por natyral, pa asnjë efekt anësor dhe të kthyeshëm.

Ekstrakti Florentine Iris vepron mbi rrudhat e moshës me tri veprime të ndryshme: Promovon rinovimin e qelizave, lufton varjen dhe ndihmon nxitjen e prodhimit të kolagjenit dhe elastinës.

Bashkë dyzimi i  Myrtilage dhe Florentine Iris i sjell fytyrës menjëherë përfitime të dukshme. Me Assoluta, ditë pas dite lëkura e gjen jetën e saj, shkëlqimin dhe kompaktësinë, ndërsa rrudhat zbuten dhe kontura e fytyrës ridefinohet duke i dhënë  asaj pamje më të freskët dhe më të re.