VITALIZING SHOWER SHAMPOO

VITALIZING SHOWER SHAMPOO

Me Neroli organik dhe Grejpfrut organik

Ideal për përdorim të përditshëm duke ju falënderuar pastruesve të çmuar bimor që pastrojnë trupin me një delikatesë maksimale.

Ekstraktet e Nerolit organik* dhe Grejpfrutit organik* e hidratojnë dhe tonifikojnë lëkurën ndërsa vaji i Portokallit e ushqen dhe e rigjeneron atë.

Kokteji i parfumuar i frutave të agrumeve Mesdhetare e mbështjellin trupin dhe flokët me një shkumë energjetike dhe rifreskuese.

Masazhojeni në lëkurë dhe flokë të lagura apo hidheni gjatë kohës kur jeni nën ujë në dush. Shpëlajeni me shumë ujë.

Paketimi: 200 ml

SKU: 1070.
Category: .