Silk-effect Body Cream

Silk-effect Body Cream

Krem Trupi me efekte Mëndafshi

I pasur, i butë dhe me aromë delikate, Kremi për Trup me efekte Mëndafshi Myshku i Ujit ushqen dhe e zbutë lëkurën duke e lënë të butë si mëndafsh.

Gjatë aplikimit produkti lëshon aromën e tij të ëmbël të luleve, duke e mbështjellur trupin me një ndjenjë dehëse nga harmonia dhe mirëqenia e përgjithshme.

Përdorimi: masazhojeni në gjithë trupin, pas dushit ose banjos. Absorbohet shpejt.

Paketimi pëmban: 100 ml

SKU: 1068.
Category: .

Kozmetikë ushqyese dhe aromatike për trupin ku theksi i Miskut bëhet më i freskët dhe më shumë i mbyllur në sajë të përputhjes me ato të Water Lily. Kremat e trupit aromatik kanë struktura të shkrirjes që përfshinë ekstrakte lule dhe gjalpë Shea.