MX Everyday Plasters 30pcs

MX Everyday Plasters 30pcs

Rafti përmban 6 lloje të fllasterave

30 copë në total – 6×5

1. Sensitiv

2. Transparent

3. Ujerezistente

4. Pëlhurë

5. Për fëmijë – me dizajne

6. Për duar dhe gishta – Forma të ndryshme.

SKU: MX79348.
Category: .