Flower Oil of Narciso Nobile

Flower Oil of Narciso Nobile

Me Narcissus dhe petale të Lules Cornflower

Me petale të vërteta të Lules Cornflower nga linjat furnizuese të kontrolluara janë mbushur me këtë vaj i cili absorbohet shpejt duke ushqyer, mbrojtur dhe shkëlqyer fytyrën, trupin dhe flokët. Formula e tij e zbukuruar me përbërës aktivë natyralë që kanë veti elasticiteti.

Ekstrakti i lules Narcissus, i cili ka një efekt tonifikues dhe lufton shenjat e plakjes së hershme, dhe ekstrakte organike të gjethes së Zambakut të Luginës, me veti vitalizuese, kompletohen me veprimin e vajit të Bajames së Ëmbël, i pasur me vitamina dhe kripëra minerale, që japin butësi dhe ushqim dhe ndihmojnë në ndalimin e dehidrimit që shkaktohet nga agresiviteti i agjentëve të jashtëm.

Në çdo pikë, Olio di Fiori Narciso Nobile jep shkëlqim dhe rrezatim pa asnjë ndjesi vajosjeje.

97% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 3% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Paketimi: 100ml

SKU: 1280.
Category: .

PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues