Zinc Picolinate

Zinc Picolinate

Zinku është një përbërës thelbësor i shumë enzimave.

Ai luan një rol të rëndësishëm në metabolizmin e proteinave, karbohidrateve, lipideve dhe acideve nukleike, dhe strukturën e membranës qelizore.

Përman bakër shtesë, i cili gjithashtu ndihmon në thithjen dhe përdorimin e zinkut.

SKU: 918.
Category: .

PËRDORIM

Një tabletë në ditë, me ushqim.

PËRMBAN

Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Zinc Picolinate, Vegetable Capsule Shell (Vegetable Cellulose), Copper Gluconate, Copper Sulphate, Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-caking Agent).

Paketimi përmban: 90 kapsula