Zinc Lozenges

Zinc Lozenges

Glukonati i zinkut (i quajtur edhe zinkum gluconicum) është kripë e zinkut e acidit glukonik.

Është një përbërës jonik që përbëhet nga dy mol molekulat për secilin mol të zinkut. Glukonati i zinkut është një formë e njohur për shpërndarjen e zinkut si një shtesë ushqimore.

SKU: 813.
Category: .

PËRDORIM

Deri në 4 tableta në ditë, duke i tretur ngadal në goje.
Të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 12 vjeçare të mos e kalojnë dozën e rekomanduar.

PËRMBAN

Sweetener: Sugar, Sweetener: Dextrose Monohydrate, Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Zinc Gluconate, Rose Hip Powder, ACID: Stearic Acid, Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-caking Agent), Peppermint Oil

Paketimi përmban: 36 tableta