Vitamin E Oil Liquid

Vitamin E Oil Liquid

Ky vaj i pastër natyral i Vitaminës E do rigjeneroj dhe ushqej lëkurën.

Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës (plagët, lëkurën e thatë, hidratues). Vitamina E absorbohet lehtë dhe ndihmon në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe të hidratuar.

SKU: 814.
Category: .

PËRMBAN

Vitamina E (si D-Alpha Tocopherol) SOYA, vaj luledielli, vaj esencial limon.

Nuk rekomandohet për fëmijë. Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, këshillohuni me një profesionist të kujdesit shëndetësor para përdorimit.

PËRDORIMI

5 pika me gojë në ditë. Mund të shtohet në lëng ose ushqim.

Si një hidratues, të aplikohet direkt në lëkurën tuaj.

Paketimi përmban: 75ml / 100 iu