Vitamin B6 50mg

Vitamin B6 50mg

Një vitaminë e tretshme në ujë, funksioni kryesor i të cilës është në metabolizmin e proteinave.

E cila lidhet me shëndetin e trurit dhe nervave, dhe që kërkohet për sintezën e:

-Një substancë të quajtur Sphingomelyin e cila përbën të gjitha membranat e qelizave nervore.
-Substancave të quajtura Neurotransmetuesit që mbajnë mesazhe në tru.

SKU: 806.
Category: .

PËRDORIM

Një tabletë në ditë, me ushqim.

PËRMBAN

Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Calcium Carbonate (CI: Maltodextrin), Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride), Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-caking Agent). CI=Compound Ingredient.

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

Paketimi përmban: 60 tableta / 50mg