Vitamin B3 500mg

Vitamin B3 500mg

Niacin është i domosdoshëm për të mbajtur sistemin nervor të shëndetshëm, kjo e fundit mbanë të shëndetshme gjëndrën mbiveshkore, e cila është pjesë e mekanizmit të stresit.

Gjithashtu ka veti anti-inflamatore.

SKU: 862.
Category: .

PËRDORIM

Një kapsulë në ditë, me ushqim.

PËRMBAN

Vitamin B3 (Niacinamide), Vegetable Capsule Shell (Vegetable Cellulose), Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-caking Agent).

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

Paketimi përmban: 60 kapsula / 500mg