Vitamin B12 1000ug With 400ug Folic Acid – 30 Tab

Vitamin B12 1000ug With 400ug Folic Acid – 30 Tab

Vitamin B12 1000ug me Folic Acid 400ug

Këta dy përbërës punojnë në partneritet për formimin e qelizave të reja të kuqe të gjakut dhe uljen e niveleve të homocisteinës.

 

SKU: 917.
Category: .