Principium Calcio Marino

Principium Calcio Marino

Për mirëqenien e eshtrave

Marine calcium (kalciumi detar) është një suplement nga Karbonat kalciumi koral dhe MenaQ-7®, një vitamin K2 që merret nga fermentimi, i cili kontribuon për të mbajtur eshtrat e shëndetshme. Korali në kalcium përmban shumë elemente që gjenden në ujin e detit. Për më tepër, Marine Calcium përmban vitamin D3 për të ndihmuar përthithjen normale të kalciumit. MenaQ-7® është një markë tregtare e regjistruar nga NattoPharma, Norvegji.

 

SKU: 1129.
Category: .

KUR TË PËRDORET
Për të mbajtur eshtrat të shëndetshme.

SI TË PËRDORET

2-4 tableta në ditë me pak ujë apo lëng tjetër.

ÇKA PËRMBAN

Karbonat kalciumi koral (maltodextrins), MenaQ-7® (vitamin K2), vitamin D3.

PAKETIMI

Shishja 60 tableta.

SHËNIME

Nuk përmban gluten. Nuk përmban laktozë. Nuk përmban jod.
Lexoni udhëzimet në paketim.

 

PËRMBAJTJA

Përmbajtja mesatare                            4 tableta                         %VRU*

Kalcium                                                        1200,0 mg                          150

Vitamin D3                                                 9,0 mcg                               180

Vitamin K2                                                 45,0 mcg                              60

*VRU = Vlera e Referencës Ushqyese