Möller’s Daily Health

Möller’s Daily Health

Kapsula të vajit të peshkut omega-3 të buta dhe të lehta për ti gëlltitur me vitamina thelbësore A, D dhe E.

Acidet yndyrore omega-3 janë acide yndyrore të pangopura*. Me dallim nga acidet yndyrore të ngopura, trupi nuk mund t’i prodhojë vetë këto acide yndyrore.
Prandaj, ato duhet të merren përmes dietës. Kapsulat e vajit të peshkut omega-3 të Möller’s Daily Health me vitaminat A, D dhe E janë një shtesë e shkëlqyeshme ushqyese ditore. Të pasura me acide yndyrore omega-3, ato i sigurojnë trupit tuaj acidet yndyrore thelbësore DHA dhe EPA, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës *.

Doza e rekomanduar për të rritur: 2 kapsula

Paketimi: 60 kapsula

SKU: 487.
Category: .

Këto kapsula sigurojnë të njëjtat lëndë ushqyese si Vaji i Mëlçisë së Merlucit në gjendje të lëngshëm omega-3 nga Möller’s, vetëm që janë në formë kapsule, Möller’s ju ofron shtesa të dobishme për shëndetin në forma të ndryshme në mënyrë që të gjeni një zgjidhje të mirë dhe të përshtatshme brenda gamës se produkteve.

* Një efekt i dobishëm arrihet me një konsum ditor prej 250 mg EPA dhe DHA.

** Një efekt i dobishëm arrihet me një konsum ditor prej 250 mg DHA.

Përbërësit në 2 kapsula të konsumit ditor:
Acide yndyrore mega-3 në total / 0,7 g
Total DHA + EPA / 0,6 g
Vitamin D / 15 µg (300%*)
Vitamin A / 250 µg (31%*)
Vitamin E / 10 mg (83%*)
*Referenca e marrjes

Përbërësit:
Koncentrat të vajit të peshkut (trigliceridet), xhelatinë (gjedhi), humentantët (glicerina), acetat dl-a-tokoferil (vit E), antioksidant (ekstrakt i pasur me tokoferol), aromatizues, retinilpalmitat (vit A), kolecalciferol (vit D).