Magnesium & Vitamin B6

Magnesium & Vitamin B6

Magnezi nevojitet për prodhimin, rritjen dhe ripertrirjen e energjisë, formimin e eshtrave dhe qelizave, sinjaleve nervore dhe relaksimin e muskujve, kontrollin e sheqerit në gjak.

Ndërsa Vitamina B6 ndihmon në absorbimin e magnezit. Ky mineral është i nevojshëm për shëndetin e flokëve dhe lëkurës, ndërsa niveli i tij bie më shpesh gjatë gjysmës së dytë të ciklit menstrual dhe për shkak të stresit.

SKU: 810.
Category: .

PËRMBAN

Përmbajtja: Magnesium Oxide, Magnesium Citrate, Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride [CI: Vegetable Cellulose]), Magnesium Stearate (Anti-caking Agent – Veg Source).

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

PËRDORIMI

1 ose 2 tableta në ditë, me ushqim

Paketimi përmban: 90 tableta