Liquid Carnitine Serum

Liquid Carnitine Serum

Liquid Carnitine është një aminoacid që mobilizon yndryën.

Është i përfshirë në transportin e acideve yndyrore në qelizat mitokondrie, duke mundësuar prodhimin efikas të energjisë.

SKU: 863.
Category: .

PËRDORIMI

Merrni 10ml, një deri në tre herë në ditë, mundësisht me ushqim.

PËRMBAN

Sweetener (Glycerine*), Carrier (Aqua), L-Carnitine L-Tartrate, Preservative (Sodium Benzoate), D-Panthenol, Emulsifier (Polysorbate 80), Flavour (Orange (Flavouring Preparations, Dl-alpha tocopherol)) *Vegetable Source.

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

Paketimi përmban: 500ml