Lecithin 1200mg

Lecithin 1200mg

Lecithin është një përzierje natyral që ndihmon në tretjen dhe thithjen e yndyrës.

Lecithin është një lëndë ushqyese që gjendet ne farat e sojes, e cila përmban Choline* dhe Inositol*, të shoqëruara me Vitaminën B Kompleks.

SKU: 919.
Category: .

PËRDORIM

Një tabletë në ditë, me ushqim.

PËRMBAN

Soya Lecithin Liquid SOYA (100%)(Non GMO), Capsule Shell (Gelatine, Bovine) & Vegetable Glycerine.

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

Paketimi përmban: 90 kapsula / 1200mg