Iron Complex

Iron Complex

Një kompleks i avancuar hekuri që përmban një kombinim sinergjik të ushqyesve.

Hekuri është një mineral jetësor që transporton oksigjenin në qeliza për prodhimin optimal të energjisë.
Vitamina B12 dhe Acidi folik veprojnë ngushtë së bashku dhe ndihmojnë në formimin e ri të qelizave të kuqe të gjakut.
Vitamina C rrit aftësinë e trupit për të thithur dhe përdorur hekur dhe punon në partneritet me Acidin Folik.

SKU: 864.
Category: .

PËRDORIM

Një tabletë në ditë, me ushqim.

PËRMBAN

Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Vitamin C (as ACID: Ascorbic Acid) , Vegetable Capsule Shell (Vegetable Glycerine), Ferrous Fumerate,
Magnesium Stearate (Veg source – Anti-caking Agent), ACID: Folic Acid, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

Paketimi përmban: 30 kapsula