Inverz One – Maskë shumë përdorimshe

Inverz One – Maskë shumë përdorimshe

Maskë shumë përdorimshe, që mund të pastrohet dhe të përdoret pra.

Pastrojeni me dorë dhe uje të vakët, me shampo të butë. Ferkojeni mirë për rreth 30 sekonda dhe pastaj shplajeni me shumë ujë dhe lërëni të thahet.

Njgyra: e zezë

SKU: 1091.
Category: .