Infrared Thermometer

Infrared Thermometer

Termometër dixhital dhe rreze infra të kuqe.
Pa nevojë për kontakt, matje nga largësia.

Për ballë, vesh, ethe, bebe, fëmijë, të rritur, përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

SKU: 1135.
Category: .