Ginkgo Biloba 500mg

Ginkgo Biloba 500mg

Ginkgo Biloba është bimë me origjinë nga Kina, e cila ka pasur përdorime të ndryshme në mjekësinë tradicionale.

Sot shtojcat ushqimore Ginkgo kanë disa përdorime, shumica e të cilave fokusohen në funksionimin e trurit dhe qarkullimin e gjakut.

SKU: 816.
Category: .

PËRMBAN

Celuloza mikrokristaline Di Kalcium Fosfat, Gingko fleta (CI: Maltodextrin), Magnezi Steara, Dioksid silikoni (Agjenti Anti-caking), Celuloza perimesh (Glazing Agent), Ekstrakt fletë Gingko, Glicerinë perimesh, Carnauba Wax.

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

PËRDORIMI

1 deri në 3 tableta në ditë, me ushqim.

Paketimi përmban: 60 tableta / 500mg