Ginger Root 500mg

Ginger Root 500mg

Përdoret si sumpliment qysh nga shekulli 14 dhe ka shumë benifite për shëndetin.

Xhenxhefili është një bimë e përdoru shumë në gatime, dhe veçanërisht në kuzhinë aziatike dhe indiane. Gjithashtu është përdorur për mijëra vjet për qëllime mjekësore.

Xhenxhefili relakson muskujt, nxehtësia e xhenxhefilit nxit qarkullimin e gjakut, lehtëson dhimbjet në shpinë, reumatizmin, artritin dhe forcon imunitetin.

 

 

SKU: 818.
Category: .

PËRMBAJTJA

Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Vegetable Capsule Shell (Vegetable Cellulose), Ginger Root Extract 10:1 (Zingiber officinale rosc.[CI: Maltodextrin]), Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-Caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-Caking Agent).

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

PËRDORIMI

1 deri 3 tableta në ditë, me ushqim.

Paketimi përmban: 30 kapsula