FLEX-JAL FORTE / 60 tab.

FLEX-JAL FORTE / 60 tab.

Për funksionimin normal të nyjeve

Një numër i madh i njerëzve, ankohen për shqetësimet dhe dhimbjet e nyjeve, si dhimbje në gjunjë, dhimbje shpine dhe shtangie të kërceve.
Flex-jal Forte është një suplement dietik i bërë me ekstraktet e bimës Avovida®, Acidit Hialuronik, Vitaminës C dhe Boswellia* dhe Withania*. Avovida® është një ekstrakt i patentuar i marrë nga Avokado dhe Soja, i cili është veçanërisht i pasur me fitosterole; ekstrati Boswellia promovon funksionimin e nyjeve, ndërsa Vitamina C promovon formimin e kolagjenit për funksionimin normal të kërcit. Produkti kompletohet nga kripa e acidit hialuronik me peshë të lartë molekulare e marrë nga biofermentimi dhe Withania somnifera*.

 

 

SKU: 174.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të promovuar funksionin e kërcit. Indikohet për të rinj dhe të moshua, sportist dhe persona me mbipeshë.

Zemra e formulës, është një ekstrakt i marrë nga Avokado dhe Soja, i cili është posaçërisht i pasur me fitosterole, dhe ndikon në përmirësimin e funksionimit të nyjeve dhe stimulimin e sintezës së acidit hialuronik, kolagjenit dhe protoglikanëve nga ana e kondrociteve.
Duke falënderuar Kondroitinën Sulfat, AVOVIDA® ofron përparësi të numërta:

  1. Përveçse ushqen kërcët, ka efekt qetësues.
  2. Është efikas në doza të vogla: 300 mg të ASU janë të barabarta me 1200 mg Kondroitinë Sulfat* (kufi ri i përdorimit të Kondroitinë Sulfat i caktuar nga Ministria e Shëndetësisë është 500 mg/dite)
  3. Është 100% Bimore

SI TË PËRDORET

Merret 1 tabletë në mëngjes dhe 1 në mbrëmje, e shoqëruar me ujë.
Preferohet të merret pas ngrënies.

ÇKA PËRMBAN

Rrëshirë Boswellia, rrënjë Withania, Avovida® (ekstrakt i marrë nga Avokado dhe Soja), Acidi Hyaluronic dhe Vitaminë C.

SHËNIME
Pa gluten, pa paraben
Formulë e përshtatshme për vegjetarian

Paketimi permban: 60 tab.

 

Përmbajtja mesatare 2 kapsula
Rrëshirë Boswellia resina d.e. titurar me 65% në acid boswellic
e barabartë me acidet boswellic
300,00 mg    195,00 mg
Avovida®:  ekstrakt i marrë nga Avokado dhe Soja d.e. titruar me 30% në fitosterole
e barabartë me fitosterolet
200,00 mg 60,00 mg
Rrënjët Withania d.e. titruar me 5,5% në whitanolides  20,00 mg
Natrium Hyaluronate  15,00 mg
Vitamin C 40,00 mg  (50% RDA)