Face-Body-Hair Berber Oil

Face-Body-Hair Berber Oil

Vaj Berber për Fytyrë-Trup-Flokë

Ky sprej inovativ i thatë hidraton, ushqen dhe mbron fytyrën, trupin dhe flokët.

Me një formulë natyrale me mbi 99%, përbëhet nga 7 vajra herbale: Argan, Portokall, Fëstëk, Ulli, Oriz, Bajame të Ëmbël dhe Fata Rrushi, të cilat menjëherë e bëjnë lëkurën më të lëmuar dhe flokët më të buta dhe shkëlqyese. Ndihmon në parandalimin e dehidrimit dhe thatësisë si dhe siguron një ndjesi të shpejtë të rehatisë dhe mirëqenies edhe për lëkurën më të thatë dhe të ndjeshme.

SKU: 172.
Category: .

Vaj Berber është preparat me një strukturë të lehtë, jo të yndyrshme dhe me aromë delikate i cili përthithet shpejt. Mund të përdoret si një tretman bukurie në një larmi mahnitëse rrethanash.

Përdorimi: Mund të përdoret në lëkurën e fytyrës, duke e spërkatur një sasi të vogël në shuplakë të dorës dhe pastaj butësisht duke masazhuar fytyrën për të ndihmuar në përthithje, para kremit tuaj ose edhe si i vetëm. Mund ta spërkatni direkt në pjesët tjera të trupit, duke e masazhuar për pak kohë në mënyrë që të ndihmohet shtrirja e vajit dhe sigurisht të ndihmohet edhe në përthithje më të shpejtë. Për ta aplikuar produktin në flokë, spërkatni një sasi të vogël në shuplakë të dorës apo spërkateni direkt në flokë të lagura apo të thara, pastaj masazhoni flokët nga mesi deri në maja. Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Paketimi permban: 50 ml