EUDIGEST CITRO-FAST

EUDIGEST CITRO-FAST

Pas ngrënies, në rast të tretjes së dobët.

Eudigest Citro-Fast është nië përgatitje prej agrumesh në formë eferveshente, me shije të këndshme. që në mënyrë efektive ndihmon tretjen pas ngrënies së tepërt ose në rastet e tretjes së vështirë. Përmban Bikarbonat Natriumi dhe Kalium, për të ruajtur pH-n lukthit. Gjithashtu përmban Xhenxhefil dhe Kininë, të cilat ndihmojnë tretjen. Përveç kësaj Xhenxhefili ndihmon edhe kundër nauzes.

SKU: 156.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të rregulluar tretjen pas ngrënies së tepërt, apo në rast të tretjes së vështirë.

SI TË PËRDORET

1-2 qese pas ngrënies. Rekomandohet që përmbajtja të tretet në një gjysmë gote me ujv.

ÇKA PËRMBAN

Bikarbonat Natriumi, Kalium, Acid Citrik, dru Kininë, rizomë Xhenxhefili.

SHËNIME

Pa glutein. me Bikarbonat Natriurni, eferveshente me shije té kéndshme.

Paketimi: 12 qese eferveshente.

 

Përmbajtja mesatare  2 qese
Ekstrakt i thatë i lëvores së drurit Kinine 100,00 mg
Ekstrakt i thatë i rizomës së xhenxhefil 40,00 mg
Bikarbonat natriumi 1400,00 mg
Bikarbonat kaliumi 1700,00 mg