Eau de Toilette Zucchero d’Ambra

Eau de Toilette Zucchero d’Ambra

Në Zucchero d’Ambra Eau de Toilette, ekuilibri perfekt i artikujve të kundërt mund të ndjehet që në shenjat e para: Bergamot, Temjan dhe Shafran kombinohen si një për t’i lënë më pas vendin zemrës që përbëhet nga Kanella, Lule Portokalli dhe Livando të cilat i shtohen lëkurës. Tërësia rritet nga artikujt si Mirra, Druri i Kedrit, Myshku i Bardhë dhe Elemi apo Canarium luzonicum, e cila i shton një ton pikant.

Rezultati është një aromë mbështjellëse dhe e thellë, e ngrohtë dhe gjallëruese në të njëjtën kohë.

Paketimi: 50 ml

Category: .

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues