Eau de Toilette Muschio d’Acqua

Eau de Toilette Muschio d’Acqua

Prekja e Moss reflekton ujërat e pastra të pranverës. Ngjyrime të freskëta me aromë lulesh dhe myshk për një efekt të ngrohtë në lëkurë.

Një aromë mahnitëse, e freskët dhe në të njëjtën kohë e ngrohtë dhe magjepsëse..

Hapet me një prekje të freskët të Mandarinit dhe Bergamotit, e theksuar me shkëlqimin e Frangipani dhe Water Lily.

Në zemër, një lulëzim elegant të Magnolia dhe Gardenia nxitur nga prekja ekzotike me shije frutesh.

Përfundon me prekje të butë druri, thekse të Vanillës dhe shkëndija të qarta të myshkut.

50 ml

SKU: 454.
Category: .

Kozmetikë ushqyese dhe aromatike për trupin ku theksi i Miskut bëhet më i freskët dhe më shumë i mbyllur në sajë të përputhjes me ato të Water Lily. Kremat e trupit aromatik kanë struktura të shkrirjes që përfshinë ekstrakte lule dhe gjalpë Shea.