Cod Liver Oil Tutti Frutti – Moller’s

Cod Liver Oil Tutti Frutti – Moller’s

Moller’s Vaji i melçisë se Merlucit me shije frutash – është një kombinim frutash që e bën atë shumë të dashur për fëmijët sepse përmban shije të ëmbel frutash tërçsisht natyrale.

Përdorimi: 6 muaj deri në 3 vjet nga 2.5ml në ditë. 3 vjcarët dhe të rriturit nga 5ml në ditë.

-Rrit oreksin tek fëmijët

SKU: 486.
Category: .

-Rruga më e mirë drejt një shendetit.
Vaji i melçisë se merlucit (peshkut) përmban vlera të rëndsishme ushqyese, si Omega-3 dhe vitamina që ju ndihmojnë të qëndroni të shëndetshëm. Omega-3 ështv një acid yndyror esencial që trupit i duhet për jetë dhe ka efekte shumë të mira në funksionin e zemrës, trurit dhe shikimit. Vaji i melçisë se merlucit nga Moller’s është një pjesë natyrale e një diete të shvndetshme e pasuruar me kombinime unike të Omega-3 natyrale nga peshku dhe përmban vitamina D, A dhe E. Këto janë lënd ushqyese qe jane te rendeshishme per nje zhvillim optimal dhe ju mban te shendetshem.

-Marrja e rregullt e Omega 3 eshte pjese e rendesishme e nje shendeti te mire.

-Ju ndihmon te qendroni te shendetshem!
Nje luge nga Mollers vaji i melçisë se merlucit permban 1.2g Omega 3 natyrale acid yndyror dhe vitamina A, D dhe E. Acidet yndyrore EPA dhe DHA kontribojne ne funksionin normal te zemres Vitamina D kontribon ne funksionin normal te sistemit imunitar. Vitamina A ndihmone ne ruajtjen e shikimit normal dhe ne funksionin normal te sistemit imunitar. Vitamina E ndihmon ne mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues.

Prandaj doktoret rekomandojne qe femijet dhe te rriturit te perdorin Mollers Vajin e melçisë se Merlucit qe eshte mbeshtetes per nje zhvillimin normal

-Mollers vaji i melçisë se merlucit eshte i pasur veqanarisht me DHA dhe vitamin D. DHA ndihmone ne funksionin normal te trurit dhe shikimit. Vitamin D eshte e domosdoshme qe eshtrat e femijeve te rriten dhe zhvillohen normalisht *Efekti fitohet me marrjen ditore te 250 mg EPA dhe DHA.

-Perparesia me e madhe e Mollers eshte cilesia
Mollers nuk njeh barriera kur vjen ne pytje cilesia sepse per ne eshte e rendesishme qe te ofrojm tek ju me te miren per shendetin tuaj, ishim dhe do te mbesim keshtu qe nga produkti i pare deri tek produkti i fundit.

– Ingrendientet: Vaji i melçisë se merlucit , arome natyrale frutash , vitamin E , antioksidant

– Perberja ne 5 ml
Vaji i melçisë se merlucit / 4600 mg
Acide yndyrore omega 3 / 1200 mg
Acide DHA / 600 mg
Acide EPA / 400 mg
Vitamin D / 10mg (200%)
Vitamin A / 250 mg (31%)
Vitamin E / 10mg (83%)