Cod Liver Oil Lemon – Moller’s

Cod Liver Oil Lemon – Moller’s

Vaji i Mëlçisë se Merlucit nga Moller’s është 100% Norvegjez – origjinal që nga viti 1854, është i pasur me omega-3 dhe vitamina. Kujdesuni mirë për veten dhe të dashurit tuaj – këto lëndë ushqyese të nevojshme mbështesin trupin tuaj dhe shëndetin e përditshëm.

Moller’s Vaji i melçisë se Merlucit me shije Limoni është pjesë e një diete natyrale me një kombinim natyral të Omega 3 dhe vitaminave D, A dhe E

-Përodret për fëmijë dhe të rritur , shtatzëna dhe gjidhënëse.

Përdorimi: 6 muaj deri në 3 vjet nga 2.5ml në ditë. 3 vjcarët dhe të rriturit nga 5ml në ditë.

SKU: 485.
Category: .

Moller’s Vaji i melçisë se Merlucit me shije Limoni është pjesë e një diete natyrale me një kombinim natyral të Omega 3 dhe vitaminave D, A dhe E

-Përdoret për fëmijë dhe të rritur, shtatzëna dhe gjidhënëse.

-Rruga më e mirë drejt shendetit
Vaji i melçisë se merlucit (peshkut) përmban vlera të rëndsishme ushqyese, si Omega-3 dhe vitamina që ju ndihmojnë të qëndroni të shëndetshëm. Omega-3 është një acid yndyror esencial që trupit i duhet për jëtë dhe ka efekte shumë të mira neë funksionin e zemrës, trurit dhe shikimit. Vaji i melçisë së merlucit nga Moller’s është një pjesë natyrale e një diete të shëndetshme e pasuruar me kombinime unike të Omega-3 natyrale nga peshku dhe përmban vitamina D, A dhe E. Këto janë lëndë ushqyese që janë të rëndëshishme për një zhvillim optimal dhe ju mban të shëndetshëm.

-Marrja e rregullt e Omega 3 është pjesë e rëndësishme e një shëndeti të mirë.

Ju ndihmon të qëndroni të shëndetshëm!
Nje luge nga Mollers vaji i melçisë se merlucit permban 1.2g Omega 3 natyrale acid yndyror dhe vitamina A, D dhe E. Acidet yndyrore EPA dhe DHA kontribojne ne funksionin normal te zemres Vitamina D kontribon ne funksionin normal te sistemit imunitar. Vitamina A ndihmone ne ruajtjen e shikimit normal dhe ne funksionin normal te sistemit imunitar. Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues.

-Prandaj doktoret rekomandojnë që fëmijët dhe të rriturit të përdorin Moller’s Vajin e melçisë se Merlucit që është mbeshtetes për një zhvillimin normal

-Mollers vaji i melçisë se merlucit është i pasur veqanarisht me DHA dhe vitamin D. DHA ndihmonë në funksionin normal të trurit dhe shikimit. Vitamin D është e domosdoshme që eshtrat e fëmijëve të rriten dhe zhvillohen normalisht *Efekti fitohet me marrjen ditore te 250 mg EPA dhe DHA.

-Përparesia më e madhe e Moller’s është cilësia.
Moller’s nuk njeh barriera kur vjen në pytje cilësia sepse për në është e rëndvsishme që të ofrojmë tek ju më të mirën për shëndetin tuaj, ishim dhe do të mbesim kështu që nga produkti i parë deri tek produkti i fundit.

– Ingrendientet: Vaji i melçisë se merlucit , aromë natyrale frutash , vitamin E , antioksidant

– Përberja ne 5 ml
Vaji i melçisë se merlucit / 4600 mg
Acide yndyrore omega 3 / 1200 mg
Acide DHA / 600 mg
Acide EPA / 400 mg
Vitamin D / 10mg (200%)
Vitamin A / 250 mg (31%)
Vitamin E / 10mg (83%)