CalmAcid Reflux

CalmAcid Reflux

Mirëqenie e stomakut

Neutralizon refluksin, mbron mukozën dhe zbut hiperaciditetin. Me Algjinatë natriumin, Argjilën e bardhë, Fenufile dhe zamkën e
Malva’s.

INDIKACIONET

CalmAcid Reflux përmban Algjinate natrium, Argjile’ të bardhë, Fenilee'(ekstrakt i Barit të thatë grek i pasur rme galaktumanan) dhe zamkën e Malva’s. Është i formuluar për të neutralizuar refluksin, për të mbrojtur gastru mukozat reezofagut dhe për të zbutur hiperaciditetin e stomakut, duke i zvogëluar simptomat e ndërlidhura me ndjesi si vjella, ezofagut, thartirië e stumakut, kollitje, inflamacion nazufaringeal, çregullime për shkak të refluksit pastro—ezofagial. l ëmbëlsuar me Stevia.

Category: .

PËRFITIMET

Komponentët e CaImAcicl Reflux, Algjinatë natruumi, Argjila e bardhë, Fenufile* dhe zamka e Malva’s formojnë një barrierë në pjesën e lartë të stomakut që pengon refluksin gastrik të kthenet prej ezofagut, duke i mbrojtur kështu mukozat prej ngacmimit të shkaktuar nga lëngu gastrik, me një veprim mekanik të ngjitjes me Efag. Përveç kësaj, Karbonat kalciumi dhe Bikarbonat kaliumi zbusin hiperaciditetin dhe vogëlojné djegien e stomakut.

KOMBINIMET

CalmAcid Reflux mund të kombinohet me terapi të ndryshme farmaceutike për refluks gastrointestinal sipas udhëzimeve të Mjekut.

PERBERJA

Fenufi|e (Bari i thatë grek} gjysmë ekstrakti, Algjinatë natriumi, Malva lulet e ekstraktit të thate, Karbonat kalciumi koral, Argjila e bardhë, Bikarbonat kaliumi, tufë lulesh Kamomili ekstrakt i thatë, fruktoza, dyoksid silici, Stevia (rebaudioside A 98%).
MËNYRA E PËRDORIMIT

Të shkrihet përmbajtja e qeses në gjysmë gote me ujë të ftohtë, të përzihet mirë dhe të pihet menjëherë.
Te rriturit: 1 qese pas vaktit ose pak para gjumit, use sipas mendimit sugjerimit të Mjekut.

Gjatë shtatzanisë dhe kohës së gjidhënies: të mos tejkalohet doza e 6 qeseve në ditë.
Fëmijët (3-12 vjeç): dhënia dhe dozimi vetëm me këshillën e Mjekut.
Fëmijët (nen moshën 3 vjeç): të mos jepet nën mushén tre vjeç.

Paketimi përmban: 21 qese të tretshme